Rólunk

Már több mint 8 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk a kezdetektől arra törekszik, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson az ügyfeleinknek. A számviteli, adózási, HR és jog területén szerzett sokéves tapasztalatunk a különböző típusú szerződések elkészítésében garanciát jelent ügyfeleink számára az általunk nyújtott szolgáltatások minőségére.
Számunkra az elégedett ügyfelek a visszajelzések. Sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek vagyunk, akik segítik a vállalkozásukat létrejöttüknél de segítséget nyújtuk már hosszú távon működő vállalatoknak is az adózás, könyvelés, jog vagy az üzlet területén. A legfontosabb számunkra az ügyfelekkel való bizalmi kapcsolat kialakítása, ezzel alapozva meg a hosszútávu, eredménye közös munkát.

o nas

Mindennapi gyakorlati tapasztalatot szerzünk konkrét számviteli és adóügyek megoldásával, vállalkozási szerződések elkészítésével, vagy egyéb jogi kérdések megoldásával. Jogi és gazdasági végzettséggel rendelkező csapatunk készen áll arra, hogy megoldásokat kínáljon vállalkozása optimalizálására és pénzügyeinek védelmére. Személyesen, telefonon vagy online állunk rendelkezésére, és mindig szívesen adunk tanácsot és válaszolunk kérdéseire emberi nyelven.
Ügyfeleink egyéni vállalkoizók, kis- és középvállalkozók a gazdaság minden területéről. Minden ügyfelünket egyénileg közelítünk meg vállalkozása igényeinek figyelembevételével és a vállalkozásának megfelelő megoldásokkal. Munkánk elengedhetetlen része az adókiadások optimalizálása, a helyes elszámolási eljárások és megoldások keresése a hatályos jogszabályok figyelembevételével.
Folyamatosan képezzük magunkat, gyarapítjuk szakmai és gyakorlati ismereteinket különféle webináriumokon, tréningeken, tanfolyamokon, konferenciákon való részvétellel a számviteli, adózási, bérezési újdonságokkal kapcsolódóan. Az aktuális jogszabályi változásokról is előre tájékoztatjuk ügyfeleinket.

kto sme

Magyar, szlovák, angol és német nyelven beszélünk. Vállaljuk különböző szerződések és egyéb vállalkozást érintő dokumentum elkészítését és azok magyar, angol és német nyelvű fordítását. Szükség esetén együttműködünk könyvvizsgálókkal, közjegyzőkkel, végrehajtókkal. Célunk, hogy átfogó szakmai tanácsot adjunk, ezzel időt takaríthason meg, hogy saját idejét a vállalkozása fejleszétsére fordíthassa.

Könyvelőirodánk megtalálható az alábbi címen:
Fő utca 59, 943 01 Párkány | Štúrovo, Szlovákia